Velšská ukázka nového ročníku WRC 8
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Velšská ukázka nového ročníku WRC 8

Velšská ukázka nového ročníku WRC 8

David Plecháček

David Plecháček

15. 7. 2019 13:24
Reklama

Letos se opět vrátí série WRC. A opět na novince pracuje studio Kylotonn. S ním se to má všelijak, pravidelně se zlepšuje a v případě WRC nabízelo více než slušnou zábavu, aby jinými projekty – například návrat série V-Rally – ukázalo, že stále mezi stálice nepatří. Kam se letos zařadí WRC 8?

Doufáme, že se i tentokrát ukáže, že má dlouhodobě kritizovaná série vzrůstající tendence a že přesvědčí i ty největší skeptiky o svých kvalitách. I přes vážně povedené ročníky se to totiž autorům nedařilo a jen další zlepšení může vylepšit pověst značky. Vývojáři slibují, že z nastavených standardů neustoupí, tudíž nás opět čeká závodění na hraně simulace, různé povrchy a dynamické počasí.

Nad tento rámec se ale ve WRC dočkáme přepracované kariéry. V ní si projedeme 102 tratí na poli 14 zemí, a to jak s moderními speciály, které v podniku soutěží, tak s historickými vozidly, které v něm zanechaly svou stopu. Novinka vyjde letos v září. Důvodem této novinky ale nebylo rekapitulovat, nýbrž upozornit na nové video, které vám dá větší náhled na to, co čekat.

A kde jinde novinku testovat, než za mokra a v noci. Video z raného buildu hry se objevilo na kanále Project Racing. Velšská lesnatá trať je navíc plná nerovností a technických pasáží, takže kromě nároků na jezdce má své nároky i na vozidlo. I díky tomu si můžeme prohlédnout novou infografiku znázorňující poškození, které by mělo hrát ve WRC 8 větší roli, než kdy dřív.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama