Sledujte nové záběry Moons of Madness
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte nové záběry Moons of Madness

Sledujte nové záběry Moons of Madness

David Plecháček

David Plecháček

15. 7. 2019 09:08 1
Reklama

Tolkien? Martin? Nikoliv. Z literárních kruhů se Lovecraftovi může rovnat snad jen Tom Clancy. Nebýt Ubisoftu, známý autor psychologických hororů by byl zřejmě absolutním fenoménem, na nějž různá studia ráda odkazují, ať už přímo, nebo nepřímo. Považte, vždyť sotva jedna lovecraftovina vyšla, hlásí se o slovo další – Moons of Madness.

Tentokrát nejde o hry, které pracují se světem známého autora jako nedávné Call of Cthulhu a The Sinking City, ale o příběhovou hororovou podívanou, která nás vezme do vesmíru, v němž odvypráví příběh, který by sám Lovecraft napsat mohl, ale nikdy jej nenapsal. Tak nějak bychom Moons of Madness od Rock Pocket Games mohli definovat.

Co se týče příběhu, točí se okolo tajemné zprávy, kterou nalezli vědci společnosti Orochi. Poté, co ji prozkoumali, seznali, že má mimozemský původ. Jelikož obyvatelé Země tak jako ve většině příběhů nejsou na podobnou informaci připravení, společnost si ji raději ponechá pro sebe a vytvoří vesmírnou stanici, jejíž pravou podstatou je najít původ a význam zachycené zprávy. A právě tady na scénu přichází Shane Newehart, technik stanice Invictus, do nějž se ve hře vtělíme.

Relativně banální mise se zvrtne a na stanici se začnou dít zvláštní události. Těm musí Newehart přijít na kloub, a to i přes to, že jeho bezpečnostní prověrka je natolik slabá, že o podstatě mise nemá tušení. O to těžší bude vypořádat se s halucinacemi nebo jinými vizemi a o to těžší bude identifikovat, co je a co není pravda. Na 12 minut za hry se můžete podívat v přiloženém videu, v závěru jen dodáme, že hra měla vyjít už loni, nakonec se tak ale stane letos 27. října na PC, Xboxu One a PlayStationu 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama