Podílejte se na hudbě pro WD: Legion
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podílejte se na hudbě pro WD: Legion

Podílejte se na hudbě pro WD: Legion

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

15. 7. 2019 08:50
Reklama

I když se nejedná o úplně běžnou praxi, není ani u těch největších společností výjimkou, že fanoušci dostávají již při vývoji hry šanci ovlivnit finální podobu titulu. To se koneckonců děje i nyní. V jedné z svých posledních zpráv, kterou Ubisoft zveřejnil, vyzval všechny zapálené hudební umělce, aby spojili své síly a vytvořili vlastní hudební kousky, jež by měly být použity v chystaném Watch Dogs: Legion.

Nakonec, není to vlastně poprvé, co Ubisoft vydal podobnou zprávu. Pro připomenutí, něco podobného se odehrálo i minulý rok s komunitou navrženým obsahem pro dosud nevydané Beyond Good & Evil 2. V případě Beyond Good & Evil 2, stejně jako u nynějšího Watch Dogs, zastřešovala celou akci platforma HitRecord, kterou si nejvíce můžete spojit s tváří jejího zakladatele, herce Josepha Gordona Levitta. S ohledem na dřívější nedorozumění ujišťuje Ubisoft fanoušky, že za svoji práci, v případě že bude vybrána, budou náležitě finančně ohodnoceni. Přesná částka má dosáhnout 2000 dolarů za jednu jedinou skladbu, což se zdá být poměrně velkorysou nabídkou V případě, že se na vytváření podílela větší skupina lidí, bude každému z nich vypočítán podíl dle výše, do jaké přispěl.

Ubisoft si spolu s HitRecord od akce slibuje vybrat deset nejpovedenějších hudebních skladeb, které pochází z různých hudebních žánrů od rocku, hip hopu až po metal. Informace dále pokračují tím, že čím více bude mít píseň tematicky blízko k Londýnu, kde se hra odehrává, tím lépe. Ostatně, komunitou vytvořené písně budou právě jedny z těch, které vás budou skrze rádio doprovázet při projíždění londýnskou metropolí. Tudíž pokud si ve svých schopnostech věříte a chtěli byste si trochu přivydělat, můžete se poměřit s dalšími umělci a zapojit se na stránkách samotného HitRecordu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama