Gun Gun Pixies se podívá na západ
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gun Gun Pixies se podívá na západ

Gun Gun Pixies se podívá na západ

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

14. 7. 2019 15:54 1
Reklama

Tvorba japonského studia Compile Heart u nás asi není příliš známá. A není divu. I přesto, že tito autoři produkují ročně hned několik her, se k nám kvůli svému specifickému zaměření většina z nich ani nedostane. Jednu z mála výjimek tvoří série RPG Hyperdimension Neptunia a několik dalších menších titulů, mezi které se nově zařadí i Gun Gun Pixies.

Pokud vám ani tento název nic neříká, opět se není čemu divit. Hra vyšla v Japonsku před dvěma lety exkluzivně pro PlayStation Vita a aktuálně se chystá na celosvětové vydání na PC a Switchi. Hra by měla na zmíněné platformy dorazit během letošního roku pod vydavatelem PQube, konkrétní datum vydání bude však odhaleno až později.

Příběh hry sleduje dvě mimozemské dívky, které se pokusí infiltrovat planetu Zemi a získat tak cenné informace o našem druhu. A jak to tak v japonských hrách bývá, začnou rovnou na dívčí ubytovně plné spoře oděných školaček. Usamiel a Kameriel mají však zásadní nevýhodu ve své velikosti. Oproti lidem jsou velice malé a jejich úkol se proto nezřídkakdy zvrhne v boj o přežití.

Co se hratelnosti týče, je Gun Gun Pixies v podstatě střílečkou z pohledu třetí osoby. Obsahuje ovšem i početné stealth pasáže a dojde i na pro japonské hry typické dlouhé příběhové dialogy. V tomto případě je však sebelepší popis vzdálený tomu, jak si hru asi dokážete představit, takže bude pravděpodobně nejlepší, když si uděláte vlastní názor prostřednictvím zveřejněného gameplay traileru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama