Nové video ze závodní hry Nascar Heat 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové video ze závodní hry Nascar Heat 4

Nové video ze závodní hry Nascar Heat 4

David Plecháček

David Plecháček

12. 7. 2019 12:07
Reklama

Těch opravdu kvalitních závodních her zase tolik není. Pomineme-li Forzu a Gran Turismo, tak za vyzdvihnutí stojí tvorba Codemasters, Slightly Mad a například Assetto Corsa od studia Kunos. Ani ostatním se nedá uzmout snaha, kterou do svých projektů vkládají. Některé, i když trochu pochybné, série ale i přes rozpaky stále vychází a i takové projekty se snaží o zlepšení. Tak jako Nascar Heat.

Závody Nascar jsou nejpopulárnější za Atlantikem, kde s přehledem válcují například Formuli 1 nebo jiné podniky. Zatímco královna motorsportu je spíše rok od roku sterilnější a potřebovala by změnu, Nascaru nechybí akce a dynamika. Na relativně jednoduchých okruzích dochází k napínavým situacím, soubojům plech na plech a kolo na kolo, které navíc velice často dopadnou tak nějak podle očekávání – kolizí.

Ne nadarmo se říká, že máte-li rádi rychlost, zvolíte si jako závodník Formule, máte-li ale rádi adrenalin a pocit nebezpečí, bude vaší volbou rally nebo právě Nascar. Videohra od 704 Games Company tak má výsostné postavení a poměrně slušný materiál, s nímž může nakládat. Problémem je, že Nascar Heat bylo dosud spíše rozporuplné, ale autoři se snaží a hru rok od roku posouvají. A posun je patrný i ze čtvrtého představeného dílu.

Na progres se můžete podívat v přiloženém gameplay videu. Rozdíl je patrný na první pohled, stejně jako to, že ani tentokrát se tato série nebude moci rovnat s velikány. To třeba s produkcí studia Milestone... Navíc vývojáři upozorňují, že záběry jsou stále z rané verze hry, tudíž se její podoba ještě může lišit. Kromě vizuální stránky se můžeme těšit na vylepšené nazvučení. Výsledek uvidíme letos v září.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama