Man of Medan nabídne multiplayer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Man of Medan nabídne multiplayer

Man of Medan nabídne multiplayer

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 7. 2019 08:22 2
Reklama

Již brzy se dočkáme prvního dílu antologie The Dark Pictures z produkce studia Supermassive Games. Dosud to vypadalo, že půjde především o duchovního nástupce titulu Until Dawn, od jehož principů se nebude příliš odlišovat. Vývojáři však začínají tahat esa z rukávu. V novém traileru předvádí multiplayer.

Hned první epizoda nabídne možnost pustit se do hry s parťákem. Skvělá zpráva pro všechny ustrašence, hororový zážitek je zajisté o něco snesitelnější, když v tom člověk není sám. Ani to však není kdovíjaká záruka toho, že hráči návštěvu potopené lodi z druhé světové války přežijí.

Hra nabídne hned dva multiplayerové režimy. Shared Story je zážitek pro dva hráče. Každý vidí jiné věci, každý dělá vlastní rozhodnutí. A mnohdy půjde o životně důležitá rozhodnutí, doslova. Pomoct parťákovi, nebo zdrhnout? Ani jedna možnost nemusí mít dobrý konec. Vývojáři doufají, že si hráči tento intenzivní zážitek užijí a přes všechna těžká rozhodnutí zůstanou přáteli.

Druhý režim se jmenuje Movie Night. Jak již název napovídá, ke slovu se dostane daleko víc hráčů. Jde o gaučový multiplayer, na pohovce se může angažovat až pět hráčů. Každý si vybere postavu a zadá vlastní jméno. Gamepad se předává tomu, kdo je na obrazovce aktuálně v centru dění. I zde jsou připraveny zajímavé volby. Na konci hra vyhodnotí výkony jednotlivých aktérů. Vývojáři byli v minulosti překvapeni inovativními přístupy při hraní Until Dawn. Na jejich základě vznikl tento režim.

Oba režimy by mohly okořenit tradiční hratelnost a posunout zážitek zase o kus dál. Co na ně říkáte? Pustíte se do hry s kamarády? Dejte nám vědět v komentářích. Epizoda Man of Medan vyjde 30. srpna na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama