Filmový Mortal Kombat bude mít R-Rating
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Filmový Mortal Kombat bude mít R-Rating

Filmový Mortal Kombat bude mít R-Rating

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

12. 7. 2019 13:40 1
Reklama

I když si asi nemusíme nalhávat, že by dosavadní pokusy o přenesení našich oblíbených videoherních značek na filmová plátna končily valnými komerčními nebo kritickými úspěchy, stále potěší, když vidíme, že se filmoví producenti snaží zůstávat věrni své předloze. Takovým případem je filmový Mortal Kombat, který bude mít kvůli obsahu násilí Rating R. Alespoň tak o filmu referoval scénárista Greg Russo.

Asi se nedá říct, že by to někoho, kdo je fanouškem herní předlohy, jakkoli pobouřilo. Spíš tomu bude právě naopak, protože až nyní se Mortal Kombat skutečně dočká toho, na co všichni fandové po právu čekali, brutálních a až nesmyslně krvavých fatalit. Když se nad tím zamyslíte, je až s podivem, že jsme na něco podobného museli čekat takovou řádku let. No co, jiný čas, jiný mrav. Tak možná původní rčení úplně nezní, ale asi si rozumíme.

O jaké konkrétní fatality se nakonec ale bude jednat, to nám Russo neprozradil. Tudíž každému z nás nezbývá než jen doufat, že právě ta naše oblíbená bude nakonec ta, jenž zbrotí filmové plátno krví nám dobře známých postav. Nám nakonec nezbývá stejně nic jiného, než nadále netrpělivě vyčkávat na 5. března 2021, jak to celé dopadne.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama