Creative Assembly chystá hru ve stylu OW
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Creative Assembly chystá hru ve stylu OW

Creative Assembly chystá hru ve stylu OW

David Plecháček

David Plecháček

12. 7. 2019 09:53 1
Reklama

Série Alien: Isolation patřila v Dohrajte s námi k těm nejpopulárnějším. Není divu, hra, která vyšla před dlouhými pěti lety, se studiu Creative Assembly extrémně vydařila. Logicky tak fanoušci začali volat po pokračování, leč jejich stesky studio prozatím ignoruje. Místo toho se vydalo cestou akční, dosud neupřesněné first-person střílečky.

O jejím vývoji víme několik měsíců. Britské studio ale shání další členy vlastního týmu, kteří by s přípravou očekávané hry pomohli. Vzhledem k relativně detailnímu popisu pozice nově usuzujeme, že Creative Assembly nedělá příběhovou hru, ale tzv. hero shooter – tedy hru ve stylu Overwatch a jiných.

K podobnému závěru dojde každý, kdo se na pracovní místa podívá – vždyť tou nejdůležitější postavou je Lead Hero Designer, čili člověk, který bude mít na starosti tvůrčí proces vymýšlení jednotlivých hrdinů a jejich následné převedení přímo do hry. Kromě „výtvoru vzrušujících hratelných postav“ bude muset vymyslet i jejich „jedinečné speciální vlastnosti“.

Abychom si dali dvě a dvě dohromady, dodáme, že tento člověk by měl mít hlubší znalosti „monetizování her, odměn a umělecké produkce“, pod čímž si velice snadno dokážeme představit mikrotransakce, lootboxy a kosmetické skiny pro hrdiny/zbraně. Ačkoliv toho o moc víc nevíme, naturel hry by měl být každému jasný. A my se jen ptáme – není až příliš pozdě na to naskočit do rozjetého vlaku?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama