The Division 2 se brzy dočká první epizody
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Division 2 se brzy dočká první epizody

The Division 2 se brzy dočká první epizody

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 7. 2019 08:00 1
Reklama

První epizoda pro The Division 2, DC Outskirts: Expeditions, se konečně dostane do hry. Bude dostupná 23. července pro držitele Year 1 Passu, o týden později poté bude zdarma dostupná pro všechny hráče. Nový update hráče konečně zavede za hranice Washingtonu, a to ve dvou misích a novém módu Expeditions.

První mise, Camp White Oak, bude o útoku na prezidentský úkryt. V druhé misi se zase hráči přesunou do Manning National Zoo, kde budou muset zabít Emeline Shaw, vůdkyni Outcastu, jelikož hrozí, že by mohla znovu obnovit svou frakci.

Expeditions mód zase vyšle hráče do Kenly College, aby lokalizovali a zachránili přeživší z konvoje, jenž se z neznámých důvodů ztratil. Celý mód je rozdělen do třech křídel, každé z nich m své unikátní téma a atmosféru. Křídla budou vycházet týden po sobě a po splnění všech tří získají hráči exkluzivní poklad.

Dále bude možnost získat novou exotickou zbraň, výbavu či assignmenty (pro držitele Year 1 Pass). Přídavek zároveň přinese novou obtížnost Discovery pro Operation Dark Hours Raid, zvětší se Gear Score pro crafting až do úrovně 500, umožní se sdílení blueprintů mezi postavami a samozřejmě spousta změn, oprav či buffů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama