Spoluautor série Halo láká na novou střílečku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spoluautor série Halo láká na novou střílečku

Spoluautor série Halo láká na novou střílečku

David Plecháček

David Plecháček

11. 7. 2019 15:32
Reklama

Marcus Lehto není možná tak známou osobu, přestože má za sebou hvězdnou minulost. Stačilo jediné, nachomýtnout se k vývoji a potažmo samotnému vzniku série Halo. Jenže z minulosti se nedá žít věčně tak jako Bungie nežije věčně z dob své největší slávy, a tak i Lehto musí stejně jako svůj bývalý zaměstnavatel prokázat, že Halo nebylo pouhou náhodou.

Od srpna 2012 figuruje Lehto na nezávislé scéně se společností V1 Interactive. S tou po letech představil nový projekt – Disintegration. O novince víme jen to, že se bude jednat o first-person střílečku, a také to, že se detailně představí v Kolíně nad Rýnem. Pokud vás zajímá více, můžete se podívat na kratičký teaser, jehož středobodem je jakási vesmírná loď.

Jedno je jisté, i další projekt bývalého kreativního ředitele Bungie bude futuristický. Více můžeme jen odhadovat; zda půjde o dogfighty, zda jde jen o dopravní prostředek, a zda jde vůbec o něco tak velkého jako loď, neboť se objevila i spekulace, že jde spíše o jakýsi druh jetpacku. Vzhledem k tomu, že jádro týmu je složeno z veteránů, kteří pracovali na sérii SOCOM, se tak či tak může jednat o velice zajímavou podívanou. Nechme se překvapit. Novinka vyjde v labelu Private Division společnosti Take-Two, který podporuje menší nezávislá studia. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama