Spekulace o Splinter Cell na Oculus VR
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Spekulace o Splinter Cell na Oculus VR

Spekulace o Splinter Cell na Oculus VR

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 7. 2019 09:11
Reklama

Na internetu se objevila spekulace o nové Splinter Cell hře, ale pouze pro Oculus VR. Společnost vlastněná Facebookem prý podepsala s Ubisoftem smlouvu o vývoji exkluzivních her ze série Splinter Cell a Assassin’s Creed na systém Oculusu.

Dle webu The Information, který s informací přišel, se Oculus snaží zabezpečit si silné herní franšízy, které by přivedly pozornost na výrobky Oculusu. Do jednání je prý zapojen i samotný Mark Zuckerberg, hlavou celé akce je ale Jason Rubin, spoluzakladatel Naughty Dog a současný vedoucí gamingového segmentu Facebooku.

Jde sice o pouhé spekulace, oficiálně ale nikdo neřekl jasné ne. Pro redaktory webu GamesRadar se mluvčí Facebooku vyjádřil takto: „Odpověď na Oculus Quest či Rift S byla neuvěřitelná. Nemůžete komentovat konkrétní spolupráce, ale soustředíme se na rozrůstání naší knihovny a rozšiřování hranic naší herní komunity“. O tom, že se Splinter Cellu v budoucnu dočkáme, se v dubnu zmínil i Yves Guillemeot, CEO Ubisoftu. „Něco se děje a máme lidi, kteří se o tuto franšízu starají. Jednoho dne se něčeho dočkáte, ale nyní vám zatím nemohu říct čeho“.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama