Původní StarCraft lze hrát ve druhém dílu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Původní StarCraft lze hrát ve druhém dílu

Původní StarCraft lze hrát ve druhém dílu

David Plecháček

David Plecháček

11. 7. 2019 14:03
Reklama

Další novinka ze světa StarCraftu? Co se to děje? Včera jsme vás informovali o tom, že legendární první díl strategie od Blizzardu se dočkal své cartoonové verze, která nemění hratelnost, jen od podlahy mění vizuální stránku. Zatímco SC: Cartooned je oficiální prací Blizzardu, dnešní Mass Recall nikoliv. I ten ale nabízí leccos zajímavého.

Zrekapitulujme si současnou situaci. StarCraft můžete hrát v původní podobě, v remasterované podobě, v již zmíněné kreslené podobě,... a taktéž v podobě druhého dílu. Právě s tím přišel tým stojící za Mass Recall, jehož nová verze umožňuje hráčům hrát původní hry (originál a Brood War) s grafikou druhého dílu, respektive s grafikou z jednotlivých epizod.

Mass Recall je tedy projekt, který původní hry převádí do mnohem modernějšího StarCraft 2 enginu, a to jak co se týče volitelných skirmish map, tak co se týče kampaně. V součtu jde o 68 map, z nichž 59 pochází z původní hry, 3 byly skryté nebo smazané a do finální verze se před lety neprobojovaly, a 6 z demoverze, která vyšla v roce 1998.

Novinku si může zahrát kdokoliv, stačí vlastnit libovolnou verzi StarCraftu 2 – a to, pozor, včetně tzv. Starter edice, která je k dispozici zdarma. Nemusíte tak vůbec nic kupovat, stačí jen nový mod stáhnout a užít si původní hry v mnohem lákavějším provedení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama