Crash ovládl červnové prodeje na PS Storu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crash ovládl červnové prodeje na PS Storu

Crash ovládl červnové prodeje na PS Storu

Marek Selinger

Marek Selinger

11. 7. 2019 09:56
Reklama

Nostalgie je něco, co prostě na hráče platí. Dalším důkazem o tom, že vzpomínání na dětská/mladá léta stále funguje, jsou i aktuální data z evropského PlayStationu Storu o prodejnosti jednotlivých titulů během minulého měsíce.

Ty (nepřekvapivě) ovládla asi nejočekávanější hra uplynulých 30 dnů, remaster závodů Crash Team Racing Nitro-Fueled. Studio Beenox tak dokázalo potěšit nejen kritiky, ostatně Kuba udělil v recenzi předělávce téměř absolutní hodnocení, ale uspělo i u hráčů, kteří si Crashe ve velkém kupovali. Stříbrnou pozici v žebříčku si pro sebe uzmul Minecraft, jenž táhne i dlouhé roky po vydání. To samé se dá říct i o pátém Grand Theft Autu, které červnové stupně vítězů uzavírá.

Těsně pod nimi se umístil Marvel’s Spider-Man následovaný FIFA 19. Šesté místo znamená první český zářez ve formě DayZ od pražského týmu Bohemia Interactive Studio, tím druhým je Beat Saber, který opět opanoval kategorii VR titulů. Zpět však k těm klasickým. Na sedmém až desátém místě se postupně umístily Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, The Forest a dvě velké PS4 exkluzivity, God of War a Detroit: Become Human.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama