Amazon pracuje na hře ze světa LOTR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Amazon pracuje na hře ze světa LOTR

Amazon pracuje na hře ze světa LOTR

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 7. 2019 10:58 6
Reklama

Amazon nepracuje pouze na seriálovém zpracování Lord of the Rings, ale taktéž na MMO hře. Na projektu pracuje Amazon Game Studios společně s čínským vydavatelem Leyou Technologies Holdings. Půjde o free to play hru, jenž nechá hráče prozkoumat Středozem dávno před událostmi filmové trilogie.

O tom, že vzniká jakási nová hra inspirovaná LOTRem, víme již nějakou dobu. Na této hře studio Leyou pracuje již přes rok, včera ale došlo na oznámení toho, že se na vývoji bude podílet i Amazon. Ten na vývoj hry přesunul část svých vývojářů ze své vlastní MMO hry New World.

O nadcházejícím titulu ale nevíme mnoho informací. Jediné, co víme, je to, že se vývojáři budou snažit o rozmanitý a velký svět, jenž by měl fungovat roky. Můžeme si položit otázku, zda-li jde o dobrý krok, když v současné chvíli je trend battle royale či auto chess, nikdo z nás ale neví, co bude trendem za několik let. Studio Leyou ale má s podobným žánrem již velké zkušenosti, jelikož vlastní Digital Extremes, vydavatele Warframe. Snad se tento projekt povede.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama