Remaster StarCraftu dostal cartoonový mód
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster StarCraftu dostal cartoonový mód

Remaster StarCraftu dostal cartoonový mód

David Plecháček

David Plecháček

10. 7. 2019 08:45
Reklama

Uvědomujeme si, že je mezi našimi čtenáři zástup starších hráčů, kteří si pamatují hry i dlouhé roky dozadu. My, stejně jako vy, často rádi zavzpomínáme na starší tituly, ale jakmile člověk sundá růžové brýle, velice často mu nezbude nic jiného než připustit, že by si jeho vzpomínky zasloužily korekci a hry patřičnou renovační péči. Pokud máte štěstí, dočká se vaše hra remasteru a vy ji směle můžete hrát jako novou. Jestliže jste fanoušky StarCraftu, máte ode dneška štěstí dvojnásob.

Jakožto fanoušci původní hry jste se totiž svého remasteru dočkali. Blizzard ale se základní ozdravnou kúrou neskončil a hře z roku 1998 (respektive jejímu remasteru) se věnuje nadále. Trochu překvapivě se vydal cestou totální grafické předělávky, v níž byste původní hru... asi našli, ale minimálně s pozdvihnutým koutkem vašich úst. Vývojáři totiž do světa vypustili StarCraft: Cartooned, čili cartoonovou verzi, do níž se po posledním updatu remasterované verze můžete přepnout přímo v nastavení hry.

Nejlepší představu si uděláte po zhlédnutí níže přiloženého videa, obecně vzato ale můžeme konstatovat, že barevnější, stylizovaná grafika nemá žádný vliv na to, jak se StarCraft hraje. Vše je přesně tam, kde má být, jenom se změní vizuální stránka včetně rozhraní do mnohem roztomilejší podoby. No není tohle prostě super?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama