Trailer Death Stranding v grafice z PS1
i Zdroj: Kojima Productions / Sony Interactive Entertainment
Novinka Trailer Death Stranding v grafice z PS1

Trailer Death Stranding v grafice z PS1

David Plecháček

David Plecháček

9. 7. 2019 12:52 6
Reklama

Další velkou hrou od Sony je Death Stranding. Konečně se za několik měsíců dozvíme první poslední o první hře Hidea Kodžimy potom, co odešel z Konami a založil si nové studio Kojima Productions. Možná je tak nejvyšší čas podívat se zpět do minulosti a připomenout si úplně první trailer, kterého jsme se dočkali na E3 2016 – jen v trochu jiné perspektivě.

Na debut Death Stranding s Normanem Reedusem se nově můžete podívat tak, jak by hypoteticky vypadal, kdyby hra vycházela na PlayStation 1. Ostatně to, co sám Kodžima poslední roky vytváří, je samozřejmě možné jen díky dlouhé cestě, které videohry za desítky let ušly. Kdybychom se ale zasekli v době, kdy vyšel třeba první Metal Gear Solid, zřejmě bychom se koukali na úplně jinou hru.

Její ukázka by pravděpodobně vypadala zhruba tak, jak jí prezentuje YouTube kanál Hoolopee. Ten Death Stranding upravil, a všem nostalgikům díky svému výtvoru připomíná doby, v nichž jsme hráli před dvaceti lety. Otázkou však zůstává, zda by se do nich chtěl někdo vůbec vracet...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama