Takhle vypadá Sindel v Mortal Kombat 11
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Takhle vypadá Sindel v Mortal Kombat 11

Takhle vypadá Sindel v Mortal Kombat 11

Pavel Makal

Pavel Makal

8. 7. 2019 16:49
Reklama

Mortal Kombat 11 si ode mě v recenzi odnesl hodnocení 4/5 a i několik měsíců po vydání ve hře stále rád trávím čas odemykáním skinů a dalších odměn pro jednotlivé postavy. Žebříček hrdinů nedávno rozšířil starý známý Shang Tsung a vývojáři z NetherRealm Studios se pochlubili i několika dalšími přírůstky, na které se mohou majitelé season passu těšit. 

Jedním z nich je i Kitanina matka Sindel, bojovnice, která svou přítomností poctila už slušnou řádku dílů dlouholeté série, ale pamatovat si ji můžete také díky kouzelně otřesným replikám a příšernému hereckému výkonu její představitelky Musetty Vander ve filmu Mortal Kombat 2: Vyhlazení.

Sindelina inkarnace v Mortal Kombatu 11 ale jistě tak směšná nebude, a tahle sexy panička s neposednými vlasy a pronikavým hlasem určitě v rukou mnoha hráčů natropí pořádnou paseku. S ohledem na to, že v rámci přiběhu Mortal Kombatu z roku 2011 Sindel zemřela, objeví se v novince v podobě revenanta. Nepochybujeme ale, že hra nabídne i skiny, díky nimž si užijeme pěkně živoucí a růžolící podobu.

K dispozici máme zatím jen obrázek, který se objevil na Twitteru Eda Boona, záběry z akce na sebe snad nedají dlouho čekat. Kromě Sindel by měl žebříček hratelných postav v budoucnu rozšířit také Nightwolf, hostující Spawn a dva další neoznámení hrdinové. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama