Druhá kolekce Batmana vyjde i fyzicky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druhá kolekce Batmana vyjde i fyzicky

Druhá kolekce Batmana vyjde i fyzicky

Marek Selinger

Marek Selinger

8. 7. 2019 09:42 8
Reklama

Kolekce batmaních her jsme tu v minulosti měli již dvě. Ta první s názvem Return to Arkham vyšla v říjnu 2016, přičemž obsahovala tituly Arkham Asylum a Arkham City. Na ni navázala Arkham Collection, ve které přibyl prozatím poslední díl s podtitulem Arkham Knight, přičemž její vydání datujeme ke konci minulého roku. Stalo se tomu tak pouze v digitální podobě, což se však nyní mění.

Alespoň dle britského Amazonu, který na své stránce uvedl, že druhá zmiňována kolekce vyjde i na disku, navíc v moc pěkném steelbooku, jak můžete vidět na obrázku níže. Její vydání je naplánováno na první poprázdninové dny, konkrétně se dostane na pulty obchodů 6. září a obsáhne všechny tři tituly. Opět se tedy bohužel nedostane na spin-off Arkham Origins z roku 2013, na němž pracovala montrealská pobočka Warner Bros. Pro jistotu jen připomeňme, že za zbytkem série stojí studio Rocksteady.

Druhá kolekce Batmana vyjde i fyzicky
i Zdroj: Hrej.cz

Kolekce vyjde podle všeho jen na PS4 a Xbox One, PC verze ani portu na Switch se tak fanoušci nedočkají. Kromě veškerého dodatečné obsahu nabídne i grafické vylepšení, bude se tak jednat o vycizelovaný zážitek z dobrodružství netopýřího muže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama