Konami komentuje změnu PS Plus her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Konami komentuje změnu PS Plus her

Konami komentuje změnu PS Plus her

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

5. 7. 2019 14:35 10
Reklama

V posledních dnech bylo téměř nemožné nepostřehnout vlnu názorů, kterou nedávná změna červencové nabídky PS Plus her vyvolala. A není se čemu divit, poněvadž se jednalo o krok přinejmenším netradiční.

Pro připomenutí se jednalo o nahrazení fotbalového titulu PES 2019, který byl původně zamýšlen jako ta hra, jež se v rámci červencové nabídky PS Plus postaví po boku závodního Horizon Turbo Chase. Jak již ale zaznělo v původním článku, situace se na poslední chvíli změnila a PES 2019 byl nahrazen adventurou od studia Quantic Dream, Detroit Become Human.

Konami k celé situaci vydalo velice stručné vyjádření." S dotazy se obracejte na Sony, poněvadž rozhodnutí přišlo od nich." Sony následně na vyjádření Konami zareagovala sdělením, že rozhodnutí skutečně přišlo z jejich strany a že se velice omlouvají všem hráčům za vniklé nepříjemnosti. Podrobné detaily nad rámec již řečeného však lidé ze Sony odmítli dále komentovat. Důvodem k celému poprasku nejspíše tedy nakonec bylo spekulované záporné přijetí červencové nabídky mezi hráči. Nicméně se dá přepokládat, že vzhledem k nedávnému opětovnému zdražení služby PS plus se Sony pouze snažilo předejít poškození své současné veřejné image.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama