AoE2:DE nenabídne další nové národy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka AoE2:DE nenabídne další nové národy

AoE2:DE nenabídne další nové národy

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

5. 7. 2019 15:40 4
Reklama

I přes blížící se čtvrtý díl je Age of Empires II: Definitive Edition pro hráče stále velkým lákadlem. Skrze zcela nové rozšíření The Last Khans nám budou představeny tři nové kampaně a čtyři dosud nehratelné civilizace. To vše navíc v přitažlivém moderním hávu a rozlišení 4K. Bohužel po vydání této nejnovější adaptace AoE2 se dalších národů již nedočkáme.

Navzdory dnešnímu trendu neustálého přidávání obsahu autoři totiž cítí, že počet civilizací již dosáhl svého limitu a že jakékoli další umělé nafukování jejich řad by bylo spíše ke škodě než-li k užitku. Navíc nalijme si čistého vína, ten kdo někdy AoE2 vyzkoušel, si obvykle našel svůj oblíbený národ, za který hrál stále dokola, načež ty zbylé úspěšně ignoroval.

Adam Isgreen, kreativní ředitel série Age of Empires, tvrdí, že ačkoli po vydání nemáme čekat přibývání dalších národů, tak se s nejvyšší pravděpodobností dočkáme nových herních režimů a kampaní. My si každopádně definitivní edici této pamětihodné strategie let minulých s chutí vyzkoušíme. A kdy tomu tak bude? Příchod armád starověkých civilizací do našich domovů je naplánován na podzim tohoto roku a to společně s dalšími informacemi o chystaných AoE4 a AoE3: Definitive Edition.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama