Wreckfest dorazí na konzole v závěru srpna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wreckfest dorazí na konzole v závěru srpna

Wreckfest dorazí na konzole v závěru srpna

Marek Selinger

Marek Selinger

4. 7. 2019 09:15 1
Reklama

„Je to velký den! Společnost Bugbear Entertainment pracovala na hře Wreckfest velmi tvrdě a proto jsme rádi, že konečně můžeme oznámit, že můžeme i konzolové hráče uvítat na našich závodních drahách. Značně jsme vylepšili PC verzi, což znamená nová auta, tratě i možnosti úprav. A to vše 27. srpna.“ Přesně takto oznámil CEO a kreativní ředitel Janne Alanenpää datum vydání Wreckfestu i na konzolích.

Po dlouhém čekání se i ti fanoušci, kteří holdují tvrdým soubojům kolo na kolo, ale místo PC využívají pro hraní PS4 nebo Xbox One, dočkají uvedení této závodně-destrukční arkády na svých platformách. Ta původně vyšla pouze pro osobní počítače, ostatně téměř přesně před rokem jsme vám přinesli recenzi, ve které od Aleše získala pěkné čtyři body z pěti. Dle všeho je tak Wreckfest důstojným nástupcem dnes již legendárního FlatOutu 2, který jsme shodou náhod v té době hráli i v rámci retro vysílání:

Konzolová verze se dostane na pulty obchodů za cenu 40 euro v případě té klasické, pokud se rozhodnete 20 euro připlatit, můžete se těšit na jedno dodatečné auto (Bandit Ripper V8), předběžný přístup o jeden den a také season pass. Jeho největší předností bude dalších 20 závodních speciálů, které do hry dorazí v nadcházejícíh měsících po vydání. Stranou nezůstanou stát ani původní majitelé na PC, které ve stejný den, tedy 27. srpna, čeká výrazný update jejich verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama