Přestavte Egypt v Builders Of Egypt
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přestavte Egypt v Builders Of Egypt

Přestavte Egypt v Builders Of Egypt

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

4. 7. 2019 16:25 3
Reklama

Také vás občas napadá, že by nebyl úplně špatný nápad vrátit se k herním klasikám našeho mládí a zase se pro jednou na krátkou chvíli stát tím malým dítětem, které si tak moc užívalo hry typu Pharaoh? Jestliže tomu tak skutečně je, můžeme vás potěšit zprávou, že Builders Of Egypt je hrou, která vám přesně toto splní.

Vývojáři ze studia Strategy Labs si pro nás přichystali trailer, ve kterém předvádějí, jaké všechny změny budeme moci v rámci jimi chystané budovatelské strategie v Egyptě provádět. Je libo postavit sfingu? Klidně můžete. Nebo byste raději na svém monitoru spatřili pyramidu ve vší její kráse? Ani to nečiní žádný problém. Jednotlivé historické monumenty, které znáte z hodin zeměpisu a dějepisu, vám tedy mohou velice snadno vyrůst přímo pod vašima rukama.

Dalo by se říci, že slovo "snadno" je možná až příliš nadnesené. Jelikož v kartě hry na Steamu vývojáři dále dodávají, že Builders Of Egypt nabídne nad rámec stavění i propracovaný systém diplomacie a politických intrik. V rámci hraní budeme tak nuceni k těžkým rozhodnutím, s jejichž následky se při hraní budeme muset vyrovnat. To spolu s důležitostí obchodního systému činí z Builders Of Egypt poměrně komplexní kousek. Datum vydání bohužel nejnovější trailer neodhalil. Na další informace si tedy budeme muset počkat. Ale už nyní je jisté, že titul má značný potenciál a to zejména pro milovníky historických her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama