EA odmítá kritiku za své přeslapy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA odmítá kritiku za své přeslapy

EA odmítá kritiku za své přeslapy

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

4. 7. 2019 13:30 11
Reklama

Znovu a znovu se setkáváme s tím, že vydavatel Electronic Arts bývá označován za nejhorší společnost herní branže. A jak se zdá, pohár trpělivosti začíná přetékat i vysoce postaveným představitelům z EA, kteří poskytli k problematice své osobní vyjádření.

V půl hodinovém rozhovoru Matt Bilbey, viceprezident marketingu sportovních titulů EA a člen výkonného týmu zodpovídající za firemní rozvoj, mimo jiné okomentoval i současné vnímání společnosti EA zbytkem herního průmyslu. Dle jeho slov je nespravedlivé, že je EA opakovaně označováno za pouhou skupinu padouchů, kteří pouze využívají důvěry hráčů. Sám po svých 25 letech praxe, co pracuje v EA, nevidí důvod, proč by tomu tak mělo být.

Pokračuje tím, že jediný rozdíl, který EA v porovnání s ostatními herními firmami odlišuje, je velikost společnosti a počet zaměstnanců, kterými disponuje. Právě kvůli této velikosti mají být chyby, kterých se EA dopustí daleko více patrné, než jak tomu je u společností menšího rozsahu. Všichni jistě máme stále v živé paměti problematiku loot boxů ve Star Wars: Battlefront II, či nepříliš dobře přijaté ukázky posledního Battlefieldu.

V neposlední řadě Bilbey sděluje, že cílem EA je i nadále vydávat kvalitní hry, které si hráči z celého světa budou moci naplno užít. Celé povídání pak završuje tím, že všichni zaměstnanci EA milují vytváření her, v čemž chtějí i nadále pokračovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama