Co nového přibude do Game Passu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co nového přibude do Game Passu

Co nového přibude do Game Passu

Marek Selinger

Marek Selinger

4. 7. 2019 10:25 12
Reklama

Není sporu o tom, že služba Xbox Game Pass je něco, kde Microsoft vítězí nad Sony. Obrovská spousta kvalitních her, navíc za velice příznivou měsíční cenu, na což PlayStation (alespoň v rámci ČR a SR) jaksi nemá odpověď. Jak už se stalo zvykem, první zmíněný gigant nadto neustále obměňuje nabídku titulů, výjimkou nebude ani nadcházející, první prázdninový měsíc.  

Červenec v rámci Game Passu bude ve svém průběhu mít hned dva výrazné momenty. Tím prvním je hned dnešek, kdy službu obohatí akční RPG ze Středozemě, Middle-earth: Shadow of War z roku 2017, které David ohodnotil třemi body z pěti. Stejně tak dnes budou ke stažení i tituly My Time at Portia a Undertale. Američtí hráči tak budou moci oslavit Den nezávislosti v relativně slušné herní společnosti.

Jen o tři později, tedy 7. července, se fanoušci mohou těšit na další výrazný kousek, kterým je Dead Rising 4. Stejně jako v předchozím případě, i tato série zažila povedenější hry, nicméně minimálně za vyzkoušení tato zombie rubanice určitě stojí. V tentýž den Microsoft zařadí do Game Passu i Blazing Chrome, Timespinner, Unavowed a nakonec i povedenou městskou akci LEGO City Undercover, jež původně debutovala již na Nintendu Wii U.

Pro jistotu (a také větší přehlednost) přidáváme původní obrázek se všemi tituly i platformami, kde budou dostupné:

Co nového přibude do Game Passu
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama