Battlerite zažije poslední sezónu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlerite zažije poslední sezónu

Battlerite zažije poslední sezónu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 7. 2019 09:25
Reklama

Tento měsíc dostane Battlerite svůj třetí a nejspíše poslední battle pass. Hra zaznamenává obrovský odliv hráčů a investic, díky čemuž se vývoj této hybridní MOBA hry téměř zastavil. Studio nyní řeší, jestli se bude Battlerite a jeho battle royale odnoži ještě věnovat, nebo se naplno posune k novým projektům.

„S velikostí současné hráčské základny už bohužel nejsme v pozici, abychom Battlerite a Battlerite Royale brali a pracovali na něm jako na hlavním projektu studia. Dlouhodobě zaznamenáváme snižující se počet hráčů a jejich investic, díky čemuž se nám nevrací investice do nových herních mechanik a marketingových kampaní. Bohužel, hráči si rádi Battlerite či Battlerite Royale vyzkouší, ale dlouhodobě u nich nezůstanou“. Tak se k situaci vyjádřilo samotné studio Stunlock.

Zatímco hru minulý rok hrálo v průměrů 5 tisíc hráčů, v posledních měsících jsou počty maximálně ve stovkách jedinců. „Je zde mnoho věcí, které jsme nedodělali, zejména Tournament System, na kterém jsme pracovali opravdu dlouho. Bohužel, toto znamená konec projektu a nedokončení turnajového systému je nám opravdu líto. Do dalšího projektu si vezmeme vše, co jsme se z Battlerite naučili – co fungovalo, co nefungovalo, co jsme mohli udělat lépe, a mnoho dalšího. Určitě o nás ještě v budoucnu uslyšíte“. 3. sezóna započne 10. července. Pokud si tedy ještě chcete vyzkoušet tento velmi zajímavý titul, máte poslední šanci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama