Konami spolupracuje s klubem MU
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Konami spolupracuje s klubem MU

Konami spolupracuje s klubem MU

Filip Švácha

Filip Švácha

3. 7. 2019 10:02 2
Reklama

Pokud alespoň trošku sledujete herní fotbal, určitě vám neunikl snad nikdy nekončící souboj mezi sériemi FIFA a PES. Jestli měla v něčem FIFA opravdu po celou dobu navrch, jsou to rozhodně licence. Situace se by se ale mohla částečně změnit s příchodem PES 2020. Konami se totiž podařilo domluvit spolupráci s fotbalovým klubem Manchester United.

Dohoda se týká i hráčů, takže nebude chybět ani legendární David Beckham a oficiálním ambasadorem pro PES 2020 bude talentovaný záložník Scott McTominay. Hráči si prošli 3D skenerem, takže můžeme očekávat jejich věrné zpracování. K Manchesteru United také neodmyslitelně patří stadion Old Trafford, který ve hře pochopitelně nebude chybět.

Konami si pro nás ještě připravilo také nový režim Matchday. Ten by měl simulovat postup šampionátem, kdy hráči dostávají tzv. Event Points, díky nimž pak následně získají lepší pozici v Grand Finalu. Je vhodný pro úplné nováčky, ale i pro zkušené veterány. Tak co? Zaujal vás změny, nebo máte raději sérii FIFA? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama