CD Projekt má tři Cyberpunk projekty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CD Projekt má tři Cyberpunk projekty

CD Projekt má tři Cyberpunk projekty

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 7. 2019 08:35
Reklama

Update: K této zprávě se vyjádřil i samotný CD Projekt RED. Studio prý nepracuje na třech titulech, nýbrž na Cyberpunku 2077 pracují tři týmy. Za špatně vyloženou informaci může nejspíše chybný překlad z polského článku.

CD Projekt RED včera odhalil několik zajímavých informací o svých projektech. Hned zpočátku prezident studia Adam Kiciński potvrdil, že herní novináři si budou moct Cyberpunk 2077 zahrát a napsat recenze hned zpočátku roku 2020. Zároveň si myslí, že se prodá více kopií na konzolích než na PC.

Další zajímavostí je to, že studio potvrdilo práci na rovnou třech Cyberpunk projektech. Prvním je Cyberpunk 2077, druhým je multiplayerová stránka této hry, na které pracuje vratislavské studio s přibližně 40 vývojáři, a třetím je další AAA neoznámená hra, jejíž datum vydání je prozatím stanoveno na rok 2021.

Dle Kicińskiho jsou v CD Projekt RED ještě další dva vývojářské týmy, jeden pracující na Gwentu, a druhý vyvíjí jednu neoznámenou mobilní hru v rámci značky Spokko. Nielubowicz tvrdí, že neoznámená AAA hra je taktéž ze světa Cyberpunku, a už nyní se jedná o velký a inovativní projekt.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama