Avengers se ukážou na Comic-Conu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Avengers se ukážou na Comic-Conu

Avengers se ukážou na Comic-Conu

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

2. 7. 2019 13:37
Reklama

Vzhledem k neustále vzrůstající popularitě superhrdinů ve filmové i herní podobě, není s podivem, že se dalších detailů o videoherním zpracování Avengers dočkáme již na letošním Comic-Conu pořádaném už tradičně v San Diegu v průběhu července.

Pokud vám do oka padli chystaní Marvel‘s Avengers, jejichž ukázku jste mohli zaznamenat na letošní konferenci E3 od Square Enix, tak byste si měli ve svém kalendáři zakroužkovat datum 18. července. Přesně v tento den je totiž rezervován samotný herní panel Marvelu. Dle oficiálního popisu se můžeme těšit na nový, dosud neviděný obsah právě k výše zmíněné hře od Crystal Dynamics.

Jestliže vás však zmínění Avengers příliš nezaujali a preferujete spíše jiné herní žánry a zážitky, můžeme vás potěšit i tím, že přítomna bude i ukázka Marvel Ultimate Alliance 3. Vydání Switch verze tohoto titulu je příhodně zvoleno na následující den, tedy 19. července. Lze tedy s nejvyšší pravděpodobností očekávat odhalení posledních, dosud neviděných hrdinů.

Opomenout bychom však něměli ani fanoušky VR, kteří mohou nalézt zalíbení v chystaném Iron Man VR, jehož přesné datum vydání si vývojáři stále nechávají pro sebe. Zatím je nám pouze známo, že k vydání má dojít do konce tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama