Vyzkoušejte si demo Flappy Royale
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte si demo Flappy Royale

Vyzkoušejte si demo Flappy Royale

Filip Švácha

Filip Švácha

1. 7. 2019 10:40
Reklama

Jestliže jste si mysleli, že fenomén battle royale se rychle přežene jako lavina a za chvíli po něm ani neštěkne pes, asi vás musíme vyvést z omylu. Této režim se objevuje téměř opravdu všude. Své by o tom mohl říct i vývojáři Orta Therox, Em Lazer Walker a Zach Cage, kteří se společně rozhodli přeměnit populární hru Flappy Bird na Flappy Royale.

Není se ale čeho bát, neboť opeřenci si na sebe nevezmou neprůstřelné vesty a palné zbraně, avšak místo toho, abyste se snažili o samotě dostat, co nejdál to půjde, zkusíte své štěstí proti dalším 99 hráčům. Vyhraje ten, který se svým svěřencem zůstane ve vzduchu jako poslední. Hra také nabízí možnosti úpravy vašeho charakteru, jako je například klobouk nebo různé typy oblečení.

Na oficiálních webových stránkách si můžete vyzkoušet demo, jež je dostupné i na iOS a Android. Jedinou nevýhodou je, že nemůžete interagovat s ostatními hráči, ale ono nerozbít se o okolní překážky je samo o sobě dostačující výzva. Co na Flappy Royale říkáte? Zaujal vás tento koncept, nebo vás celý fenomén battle royale nechává chladnými? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama