PES 2020 dostane demo i s Edit režimem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PES 2020 dostane demo i s Edit režimem

PES 2020 dostane demo i s Edit režimem

David Plecháček

David Plecháček

1. 7. 2019 09:21 4
Reklama

Honza Bors je milovníkem fotbalu, a to jak skutečného, tak virtuálního. Proto když se vydal na E3, nemohl si nevyzkoušet ani nový díl série FIFA, ani Pro Evolution Soccer. A překvapivě se PES jeví jako zajímavější díl, protože se v něm leccos mění. A to nejde jen o název. Všechny novinky si budeme moci za měsíc osahat na vlastní kůži.

Letošní eFootball PES 2020 bude mít jako každý rok demoverzi, a to jak na konzolích, tak na počítači skrze Steam. Jeho vydání je naplánováno na 30. července. Vedle klasické rychlé hry Quick Play a kooperace v online zápasech nabídne i tzv. Edit Mode. Je to vůbec poprvé, co se tento modul dostává i do dema, a už v něm tak budou moci hráči editovat jednotlivé týmy a fotbalisty a vytvářet tak celé vlastní balíčky.

Ty tak budou moci doplnit 14 licencovaných týmů, z nichž Konami zatím odhalilo jedenáctku – v seznamu nechybí Barcelona, Arsenal a jihoamerické Palmeiras, Flamengo, Sao Paulo, Corinthians, Vasco da Gama, Boca, River Plate, Universidad de Chile a Colo-Colo. Kdy se dozvíme zbývající trojici, není zřejmé.

Víme jen, že už v demoverzi půjde o pokročilejší build, než který byl k vidění za oceánem v Los Angeles. Jeho motorem opět zůstává povedený Fox Engine, který by se měl postarat o to, aby letošní ročník vypadal tak dobře, jak jen bude možné. Za necelý měsíc se dozvíme víc o tom, co to je The Eleven, novinka teasovaná – kde jinde – na E3. Údajně je spjatá právě s Edit režimem. Uvidíme. Plná hra vychází 10. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama