PC beta Halo: Reach byla šířena ilegálně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PC beta Halo: Reach byla šířena ilegálně

PC beta Halo: Reach byla šířena ilegálně

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

1. 7. 2019 15:30 1
Reklama

Možnost vyzkoušet Halo: Reach, původně exkluzivně vydané pouze na konzole Xbox 360 a později Xbox One, se konečně nabídla i hráčům preferujících pohodlí počítače. Bohužel, jak je tomu již zvykem, samotná událost se neobešla bez určitých problémů doprovázejících celou akci.

Počátkem tohoto víkendu měli ti šťastlivci, kteří na svém emailu spatřili pozvánku, možnost zapojit se do bojů proti mimozemské invazi a naskočit do této singleplayerové bety, která svým obsahem odpovídá dostupné E3 ukázce z mise "Tip of the Spear". Samotné bety se měla možnost zúčastnit pouze hrstka hráčů, ti zbylí stále čekají na zatím nespecifikované datum, kdy sami dostanou další příležitost okusit dosud zakázané ovoce.

Ke vší smůle se ani navzdory relativně nízkému počtu pozvaných hráčů nepovedlo zabránit ilegálnímu šíření této ukázky, která se krátce po startu celého testu dostala mimo oficiální kanály studia 343 Industries. Dle slov Tylera Davise, vývojáře ze společnosti 343 Industries, studio podobný únik očekávalo a bylo na něj náležitě připraveno.

Toto prohlášení dále doplňuje o varování pro případné nedočkavé hráče, kteří by zatoužili vyzkoušet Halo: Reach touto cestou. Pokusy o stažení a následné hraní, či streamování takto dostupných verzí povedou k zabanování všech účtů spojených s hrami 343 Industries, včetně zamezení jakékoli možnosti testování všech budoucích projektů studia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama