Do Void Bastards dorazí nový obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Void Bastards dorazí nový obsah

Do Void Bastards dorazí nový obsah

Filip Švácha

Filip Švácha

1. 7. 2019 11:20 2
Reklama

System Shocku podobná hra Void Bastards vyšla 28. května letošního roku, a pokud si připadáte, že po těch pár měsících už v ní nemáte co na práci, je načase zbystřit. Tvůrci z Blue Manchu si pro všechny nachystali hned několik novinek, které vám prodlouží herní dobu, konkrétně tedy zbrusu nový Challenge mód a placené DLC.

V Challenge módu se postavíte před různé nepříjemné situace, takže se například budete muset plížit před silnými protivníky, nebo se snažit ukočírovat velmi rychlý, ale těžko zvládnutelný klient. Autoři na režimu vehementně pracují a momentálně dolaďují poslední nedostatky, ovšem stále ještě nevíme, kdy by měli mít hotovo.

Ještě tu ale máme slibované DLC, které do hry přinese zcela novou organizaci, společně s neznámým protivníkem, nesmí chybět ani další vesmírné lodě a spousta odměn. Oznámení doprovodil krátký trailer, ve kterém se ke konci objeví slovo Nemesis. Je tedy pravděpodobné, že tak se nová organizace bude jmenovat. Vývojáři také slibují i novou zbraň, ale o ní bychom se měli dozvědět až někdy v průběhu tohoto týdne. DLC zatím nemá datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama