Další díl Ni No Kuni je skutečně na cestě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další díl Ni No Kuni je skutečně na cestě

Další díl Ni No Kuni je skutečně na cestě

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

1. 7. 2019 07:54 1

Z dostupných informací vyplývá, že samotný nový projekt studia Level-5 můžeme bez jakéhokoli upřesnění čekat po premiéře chystaného animovaného filmu Ni No Kuni. Tohoto filmového zpracování se diváci na svých plátnech dočkají již 29. srpna, avšak pouze v Japonsku. Je tu tedy velká šance, že bližších informací se o chystaném herním projektu dočkáme již tento rok.

Reklama

 

Dle slov autorů má být hlavním cílem třetího dílu napravení pošramocené reputace spojené s přijetím druhého dílu, který zejména z důvodu zcela odlišného soubojovému systému vzbudil značnou vlnu nevole z řad fanoušků původní hry. I přes toto prohlášení však Akihiro Hina neupřesňoval další detaily a na bližší informace si tedy budeme muset počkat do případného oficiálního oznámení.

Pokud však na další výlet do světa Ni No Kuni odmítáte čekat , tak připomínáme, že již 20. září se můžete těšit předělávku skvělého prvního dílu s názvem Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remastered, který bude dostupný na PlayStation 4, PC a konzoli Nintendo Switch, zde však pouze v původní verzi hry z roku 2011.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama