Známe datum spuštění EA Access na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe datum spuštění EA Access na PS4

Známe datum spuštění EA Access na PS4

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

29. 6. 2019 06:18
Reklama

Měsíčně placené služby se ve videoherním průmyslu za poslední dobu pěkně rozmnožily a ani konzervativní platforma PlayStation, která se dlouho spoléhala pouze na vlastní předplatné PlayStation Plus, už nedokáže tomuto trendu dále čelit. O příchodu EA Accessu na PS4 se už spekulovalo dlouhou dobu a nedávno byla tato informace dokonce oficiálně potvrzena.

Předplatné EA Access bude spuštěno už za necelý měsíc, přesně 24. července. Cena byla stanovena na 99 Kč za měsíc či 599 Kč za celý rok, tedy stejně, jako je tomu na Xboxu, kde je služba dostupná už téměř pět let. EA Access nabízí především neomezený přístup k vybrané knihovně her od vydavatele Electronic Arts, která v současné době obsahuje více než 70 titulů a je pravidelně rozšiřována. Nutno dodat, že nabídka na PS4 bude ochuzena o hry z předchozí generace kvůli neexistenci zpětné kompatibility.

Mezi další výhody aktivního předplatného patří předběžný přístup ke zkušebním verzím nových her od EA. Až trial verze vyprší, můžete využít 10% slevy na nákup plné verze, případně dalších her a DLC, které nejsou součástí bezplatného katalogu. Zakoupené hry a rozšiřující obsah vám pochopitelně zůstanou i po vypršení předplatného.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama