Obsah season passu do Samurai Shodown
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obsah season passu do Samurai Shodown

Obsah season passu do Samurai Shodown

Martin Synek

Martin Synek

29. 6. 2019 07:30
Reklama

Všichni, kteří uvažují o pořízení Samurai Shodown by měli nyní zbystřit. SNK totiž oznámilo sestavu bojovníků v prvním season passu, který ještě stále můžete získat zdarma. Jediné, co je k tomu potřeba, je pořízení hry do zítřka.

Jak už jsme napsali v minulých novinkách nebo v naší recenzi, abyste získali season pass, musíte si hru zakoupit skrze tradiční distribuční kanály do 30. června 2019. Tím získáte rozšíření sestavy hratelných postav z původních šestnácti na dvacet. Obsahem tohoto prvního season passu totiž budou čtyři nové postavy.

První z nich již byla oznámena dříve a půjde o Rimururu. Druhým bojovníkem bude Basara, který si odbyl premiéru již ve třetím díle z roku 1995. Třetím do party je Kazuki Kazama, což je bojovník, který se ohání svým plamenným mečem a poprvé se objevil až s vydáním čtvrtého dílu v roce 1996.

Posledním z bojovníků bude jeden z mých oblíbenců a stálic celé série. Jde o postavu jménem Wan-fu, což je urostlý bijec ohánějící se tentokrát kamenným pilířem. Dle mého názoru jde o super nabídku a pokud to s pořízením Samurai Shodown myslíte vážně, neotálejte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama