Firewall: Zero Hour je na víkend zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Firewall: Zero Hour je na víkend zdarma

Firewall: Zero Hour je na víkend zdarma

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

29. 6. 2019 14:13
Reklama

Když v roce 2018 studio First Contact Entertainment vytvořilo pod hlavičkou Sony multiplayerovou FPS Firewall: Zero Hour, vznikl jeden z těch povedenějších titulů, který mohl některé hráče přitáhnout ke hraní ve virtuální realitě. Kvalit této hry si je evidentně vědoma i samotná Sony, takže se pokusí oživit hráčskou základnu dočasným zpřístupněním této taktické akce zdarma.

Hra je k dispozici už v tuto chvíli, stačí si na PlayStation Storu najít trial verzi a chytit se virtuální zbraně. Podmínkou pro hraní je stejně jako u většiny her pro více hráčů aktivní předplatné služby PlayStation Plus. Firewall: Zero Hour bude k vyzkoušení do pondělí 1. července a pokud vás hra zaujme a budete si ji chtít pořídit do své knihovny natrvalo, můžete navíc využít slevové akce, která potrvá ještě den po skončení zkušební verze.

Až se do hraní ponoříte, jistě oceníte i fakt, že vaše postava bude po celý víkend dostávat dvojnásobný počet zkušeností. Firewall: Zero Hour v posledních měsících rozšířila řada updatů, které přepracovaly interface hry, přidaly nové mise a mapy, takže je rozhodně co zkoušet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama