Rune 2 před vydáním ukazuje nový trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rune 2 před vydáním ukazuje nový trailer

Rune 2 před vydáním ukazuje nový trailer

David Plecháček

David Plecháček

27. 6. 2019 11:01 2
Reklama

Těžko říct, co čekat od studia Human Head. Autoři, kteří se mohli mezi elitu vyšvihnout, kdyby bývali opravdu vytvořili Prey 2, se namísto toho po zrušení projektu pustili do zvláštních, a občas vyloženě špatných her, jakým byl například The Quiet Man. Konečně se ale vrací do dobře probádaných vod, kterými je vlastní značka Rune. První díl vyšel s příchodem nového milénia, ten druhý vyjde o 19 let později.

Donedávna jste jej mohli znát jako Rune: Ragnarok, teď už o něm ale hovoříme jako o Rune 2. Vývojáři počtem videí vyloženě nešetří, ale s blížícím se vydáním videí ubývá, zato nabývá jejich kvalita. Nové video vznikající akční adventury tak vypadá až nad očekávání dobře a značí, že by se studio sídlící ve Wisconsinu mohlo ubírat dobrým směrem.

Jak původní název napovídal, v Rune 2 prožijeme ragnarok. Kdo by za to mohl jiný, než Loki, který našel cestu, jak ovládat čas a ragnarok opět spustit. Opakovaně. Pokaždé, když konec světa nastane, se objeví nový začátek, s novými výzvami, překážkami, a samozřejmě i novým nebezpečím. Hráč je samozřejmě oním vyvoleným, který tomu všemu má zabránit – a měl by zachránit Midgard. Výsledek uvidíme v létě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama