Další díl hPodu nese pořadové číslo #697
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další díl hPodu nese pořadové číslo #697

Další díl hPodu nese pořadové číslo #697

David Plecháček

David Plecháček

27. 6. 2019 10:36 3
Reklama

Možná jste si naivně mysleli, že se tentokrát podcast natáčet nebude. Ale pamatujte si, hPod nikdy neskončí. Nikdy! A jestli ano, my už u toho nebudeme. Tak či tak, je potřeba sledovat mnohem krátkodobější plány, a jako nejbližší máme v kalendáři dnešní natáčení podcastu s pořadovým číslem #697.

Ačkoliv se jubilejní sedmistovka nezadržitelně blíží, nejprve musíme zakončit červen aktuálním dílem. Ten budeme natáčet ve třech, s Pavlem, Davidem a Tadeášem, a taktéž ve tři – takže jestli máte nějaké otázky, moc času na ně nemáte. Pošlete nám je buď níže do diskuze, nebo na mail podcast@hrej.cz. A témata?

Takovým jedním oslím můstkem našich témat je Vince Zampella. Budeme totiž mluvit o Star Wars Jedi: Fallen Order, ale taktéž o jeho dřívější sérii, která dnes slavného vývojáře proslavila – o Call of Duty. Dvojici témat doplní nové informace o další generaci, respektive o streamování her, s níž... Zampella úplně nesouvisí, ale to teď neřešme. Možná si naše okruhy beztak upravíme k obrazu svému. Výsledek bude k dispozici jako obvykle, tedy v pátek ve 20:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama