Prodalo se 2 miliony kusů World War Z
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prodalo se 2 miliony kusů World War Z

Prodalo se 2 miliony kusů World War Z

Filip Švácha

Filip Švácha

26. 6. 2019 15:13 3
Reklama

Akční titul World War Z by se dal považovat za obstojnou alternativu The Division 2. Nabízí spoustu akce, kooperaci až pro čtyři kamarády, různorodý arzenál zbraní a samozřejmě spoustu zombíků, které je potřeba zlikvidovat. Jak se zdá, tak si toho všímají i hráči po celém světě, neboť vývojáři ze Saber Interactive se s námi podělili o prodejní čísla.

Hra na všech platformách zatím zaujala už přes dva miliony uživatelů s tím, že tvůrcům se vyplatila především spolupráce s Epic Games Storem, kde si World War Z stáhlo téměř sedm set tisíc kopií. PC se tak pro projekt stalo tou nejúspěšnější platformou. „Po celou dobu jsme věřili, že si titul na PC nakonec povede dobře. Překvapením pro nás byla rychlost prodejů a hlavně také to, jak důležitou roli v tom sehrála platforma od Epicu, díky které jsme toho mohli docílit,“ říká k tomu CEO Saber Interactive Matthew Karch.

„Nevšimli jsme si, že by se uživatelé vztekali, když výrobci konzolí dělají hry jen pro svůj hardware, ostatně koupit si kvůli jednomu titul nový stroj je o dost větší zátěž. Osobně doufám, že negativní názory ustoupí ve chvíli, kdy se trh s PC hrami více vyrovná,“ dodává ještě Matthew Karch k situaci s nespojeností jisté části hráčské obce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama