PlayStation Plus hry na červenec
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PlayStation Plus hry na červenec

PlayStation Plus hry na červenec

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 6. 2019 18:03 10
Reklama

Je poslední středa v měsíci, již tradičně se tak dozvídáme další várku her, které budou součástí předplatitelské služby PS Plus v příštím měsíci. V červenci si zakopeme nebo zazávodíme ve stylu her ještě na starých konzolích či tlačítkových mobilech.

První hrou je PES 2019. Tato konkurence Fify od studia Konami se chlubí realističtějším pojetím fotbalu než konkurence, bohužel ale ztrácí na malé nabídce licencí. V naší recenzi si ale PES 2019 vedl skvěle a Martin Synek udělil titulu 4/5. Pokud máte chuť si občas zakopat, není důvod si PES 2019 nestáhnout.

Druhou hrou je Horizon Chase Turbo od studia Aquaris Game Studio. Tento titul zachytává duši a atmosféru 16-bitových her v modernějším grafickém kabátu. Hru můžete hrát až se třemi dalšími kamarády a je tak skvělým společníkem pro různé LAN party.

Oba tituly budou v rámci PlayStation Plus dostupné od 2. července, máte tedy ještě týden na vyzvednutí Borderlands: The Handsome Collection nebo Sonic Mania, které byly součástí předplatného tento měsíc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama