Na Age of Mythology se nezapomnělo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Age of Mythology se nezapomnělo

Na Age of Mythology se nezapomnělo

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 6. 2019 11:46 6
Reklama

Age of Mythology je velmi oblíbená real-time strategie, která se původně představila jako spin-off hra k Age of Empires. První a zároveň jediný díl vyšel v roce 2002 a od té doby se titul dočkal pouze několika expanzí a v roce 2014 extended edice, jenž vylepšovala grafiku a integrovala workshop.

Microsoft ale nikdy nedal najevo, že by se plánoval další díl této mytologické strategie, a místo toho se soustředil na vývoj čtvrtého dílu Age of Empires a remasterování starších dílů. Po vydání Age of Empires 4 by se ale něco mohlo změnit. Alespoň to naznačil kreativní režisér Adam Isgreen.

„Je skvělé vidět to, jak moc máte rádi Age of Mythology. A já jej mám rád také. Je to… řekněme méně přesná historie, a hráči si prostě užívají zábavu. Nyní plánujeme vydat patch pro Age of Mythology Extended Edition, jelikož je zde několik věcí, které hráče štve. A jakmile toto uděláme, a vydáme AOE 4, podíváme se na to, co můžeme s Mythology udělat. Jak říkám, Mythology mám velmi rád a nechci jej jen tak přejít.“ Snad na slova Isgreena dojde a my se za pár let skutečně dočkáme dalšího dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama