NFS Underground 2 na živo vypadá skvěle
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NFS Underground 2 na živo vypadá skvěle

NFS Underground 2 na živo vypadá skvěle

David Plecháček

David Plecháček

25. 6. 2019 09:21 10
Reklama

Co stojí za tím, že Electronic Arts na E3 neukázali nové Need for Speed, ačkoliv se s nimi na tento rok počítá? Spekulujeme nad dvěma možnostmi – není co ukázat, nebo neexistuje potřeba cokoliv ukázat. První možnost spočívá v tom, že studio Ghost ještě nedostalo prostor pro vytvoření ukázky, která by z projektu ukázala víc, než pouhý načančaný trailer. Druhá možnost je ale možná zajímavější, neboť by to mohla znamenat, že si je EA jisté svým úspěchem – a vytváří tak třeba nějaký remake.

Pokud by se tak opravdu dělo, s klidným svědomím mohlo Electronic Arts vynechat letošní prezentaci v rámci E3 potažmo EA Play, protože za takový remake NFS Underground by hráči studiu urvali ruce a není potřeba budovat dlouhodobý hype. Je to ale jen spekulace, která nemá reálné základy, stejně tak dobře může americký vydavatel ukázat nový přírůstek do série jednoduše na Gamescomu, protože se v Los Angeles chtěl věnovat jiným titulům.

Buď jak buď, remake libovolného staršího dílu někam po Carbon z roku 2006 by nebyl špatným krokem. Nejlogičtější je ale zrestaurování ikonických Undergroundů, ať už hovoříme o prvním, nebo snad lépe druhém díle. Někteří na slavné pouliční závody vzpomínají dodnes a studiu Ghost nenápadně připomínají, jak málo vlastně stačí k tomu, aby vytáhli peněženky a začali cinkat penězi.

Právě těmto hráčům jde na ruku video Vladislava Chekunova, jehož kanál na YouTube se specializuje na zajímavé prezentace supersportů nebo jinak zajímavých aut. V posledních dnech se ale mezi videi objevil i přírůstek stroze pojmenovaný Need For Speed in Real Life, který není ničím jiným, než předělávkou NFS Underground 2 do reálné podoby.

Jinými slovy, na obrazovce se sice v závodě utkají skutečná vozidla, ale všechno ostatní působí přesně tak, jak si pamatujeme. Výběr vozidla, tuning, hudba v menu hry i tradiční příjezd na startovní čáru. Jestli nakonec Toyota Celica zvítězí nad Mazdou RX-8 nebo Lancerem s výrazným přítlačným křídlem, na to se musíte podívat přímo ve videu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama