V Gran Turismu Sport se brzy rozprší
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Gran Turismu Sport se brzy rozprší

V Gran Turismu Sport se brzy rozprší

Marek Selinger

Marek Selinger

24. 6. 2019 09:29 7
Reklama

Byť sami nějakou dobu už Gran Turismu Sport neholdujeme, tak nějak jsme měli za to, že během dvaceti měsíců, co je titul na trhu, do něj přibylo dynamické počasí v podobě dešťových srážek. V tomto případě nás však překvapila víkendová zpráva britského Eurogameru o tom, že nad tratěmi v rámci GT Sport se teprve rozprší v nejbližší budoucnosti.

Déšť bereme v závodních hrách jako standard, ostatně konkurenční série Forza Motorsport ho má zpracovaný krásně. Obdobně je na tom i Driveclub, jehož bouřky mají taktéž něco do sebe. Avšak i dílo dnes již zaniklého týmu Evolution Studios muselo na dynamické počasí chvilku čekat, fanoušci začali využívat stěrače tři měsíce po vydání hry. Ti, kteří si oblíbili poslední přírůstek do série Gran Turismo, tak museli být daleko více trpěliví. Nakonec se však i oni dočkají.

Vůbec první video ukazující dešťové kapky v praxi pochází přímo od oficiálního YouTube kanálu hry, volantu se ujmul profesionální hráč Coque Lopez. Ten nás pomocí závodního speciálu Pergeuot RCZ Gr.B Rally Car provede rakouským Red Bull Ringem právě za nepříznivého počasí. O datu aktualizace, která by tuto výraznou změnu do hry měla přinést, však žádné bližší zprávy ještě nemáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama