Grid se obejde bez mikrotransakcí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Grid se obejde bez mikrotransakcí

Grid se obejde bez mikrotransakcí

Marek Selinger

Marek Selinger

24. 6. 2019 10:16
Reklama

Minulý týden jsme vám přinesli zbrusu nové gameplay záběry ze závodního titulu Grid, taktéž jsme vás informovali o tom, že zástupci EA museli na půdě britského parlamentu hájit svůj přístup k lootboxům a mikrotransakcím. Nyní došlo k pěknému propojení obou těchto témat, kdy se k otázce dodatečných nákupů vyjádřil kreativní ředitel vývoji již zmíněných závodů Christopher Smith.

„Ne, naše hra žádné mikrotransakce mít nebude,“ vykopává celé povídání razantní odpovědí na základní otázku. Smith navíc popřel myšlenku na zpoplatnění dodatečných tratí, jež vyjdou poté, co se titul dostane po konci prázdnin na pulty obchodů: „Všechny nové okruhy budou pro všechny hráče zdarma.“ Naproti tomu ale potvrdil, že Grid se v rámci post-game obsahu dočká placených velkých DLC balíčků, které přinesou nová vozidla, kariéry i odměny. „Takže ano, za dodatečný obsah si nějaké peníze řekneme, ale v žádném případě nebudeme využívat jakýchkoliv mikrotransakcí. To vážně ne.“

Šéf vývoje taktéž potvrdil, že někdy po vydání Gridu titul obohatí i split-screen, takže si ho bude moci užít více hráčů u jedné obrazovky. Přesně tak, jak to máme rádi a jak to dnešním závodním hrám tak často chybí.

Zasednout za volanty budeme moci již 13. září, kdy reboot celé série dorazí na PS4, Xbox One i PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama