Crash Team Racing ovládl prodeje ve VB
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crash Team Racing ovládl prodeje ve VB

Crash Team Racing ovládl prodeje ve VB

Marek Selinger

Marek Selinger

24. 6. 2019 10:41
Reklama

Pokud máte aktuálně volnou chvilku, určitě měli byste se zamířit do Hrej TV, kde David s Kubou právě streamují remake Crash Team Racing Nitro-Fueled. Právě tato předělávka (nepřekvapivě) ovládla prodeje her za poslední týden ve Velké Británii.

Obecně v recenzích skvěle přijímaná nová verze PS1 klasiky si tak lehce poradila s nepříliš početnou konkurencí, minimálně hráči na Ostrovech podpořili dílo studia Beenox četnými prodeji. Tuto skutečnost neohrozil ani fakt, že Crash Team Racing Nitro-Fueled se začal prodávat až na samém konci pracovní týdne. Navíc se v tomto případě jednalo o třetí nejsilnější úvodní týden v tomto roce. Lépe se dařilo jen PS4 exkluzivitě Days Gone a dalšímu remaku v podobě Resident Evilu 2.

Pokud by vás zajímaly další místa žebříčku, tak vězte, že za Crashem se umístila britská jistota FIFA 19, aby stupně vítězů uzavřel další titul spojený se zemí královny Alžběty II., Forza Horizon 4. Těsně pod nimi skončilo již zmíněné Days Gone, následované Red Dead Redemption 2, Battlefieldem V, GTA V, Mario Kart 8 Deluxe, The Divison 2 a konečně trochu překvapivě i Anthemem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama