Insurgency: Sandstorm o víkendu zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Insurgency: Sandstorm o víkendu zdarma

Insurgency: Sandstorm o víkendu zdarma

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 6. 2019 07:30
Reklama

Realistická vojenská akce Insurgency: Sandstorm vyšla koncem minulého roku na PC. Tím ovšem válečné tažení neskončilo, ještě letos se pokusí obsadit také konzole PlayStation 4 a Xbox One. Na PC však autoři nezapomínají a protože hráčů není nikdy dost, budou se během následujícího víkendu snažit přemluvit do služby další vojíny.

Až do pondělí je totiž možné hardcore střílečku vyzkoušet zcela zdarma. Stačí navštívit příslušnou stránku na Steamu. Insurgency: Sandstorm za zkoušku rozhodně stojí. Pozornost si zaslouží minimálně kvůli trnité cestě, po níž se autoři během vývoje pomalu prodírali až do prosince loňského roku.

Hra totiž vyrostla z Insurgency: Modern Infantry Combat, což je modifikace pro Half-Life 2. Vývojáři z New World Interactive se potýkali s celou řadou problémů. Ještě v září minulého roku nebyl vydavatel Focus Home Interactive s technickým stavem spokojen a s vývojáři se raději dohodl na odkladu.

Šlo zřejmě o dobré rozhodnutí. Přestože se i v době vydání objevily drobné chyby a třeba optimalizace nebyla zrovna ideální, fanoušci žánru byli spokojeni. V kulisách fiktivního Blízkého východu je možné vyzkoušet hned několik zajímavých režimů, za zmínku stojí také dobrá úroveň umělé inteligence, jejíž sílu lze pocítit v PvE. Co vy na to? Přihlásíte se do služby?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama