Gears 5 představují systém odměn
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gears 5 představují systém odměn

Gears 5 představují systém odměn

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 6. 2019 12:53 7
Reklama

Gears 5 vycházejí už 10. září a na letošní E3 jsme mohli vidět a vyzkoušet nový režim s názvem Escape. Hra vypadá velmi slušně a fanouškům starých dobrých cover shooterů pravděpodobně nabídne hromadu zábavy, přesto se ale ani jí nevyhnou mikrotransakce. Podle jejich popisu to však vypadá, že to nakonec s placeným obsahem nebude tak hrozné, jak byste mohli čekat.

Tak předně - Gears 5 nebudou obsahovat season pass a všechny dodatečně vydané mapy budou dostupné pro všechny hráče. Zároveň se také nevrátí takzvané Gear Packs, jakési balíčky karet z minulého dílu, jež odemykaly hráčům schopnosti v režimu Horde. 

Ve hře bude fungovat prémiová měna jménem Iron, za níž si ale můžete kupovat jen kosmetické předměty. Gears 5 představí svou formu lootboxů, které se tu jmenují Supply Drops a získávat je budete prostým hraním, a tedy ne nákupy. V krabicích můžete nalézt předměty, které již máte, ale ty budou promptně směněny za materiál, z nějž můžete vyrábět předměty, které se v Supply Drops nacházejí. Studio Coalition upozorňuje, že pokud se rozhodnete utratit za cokoli reálné peníze, budete vždy vědět, co za ně dostanete a v tomto ohledu nebude ve hře figurovat element náhody.

Kromě toho Gears 5 nabídnou takzvaný model Tour of Duty, ne nepodobný battle-passům z her, jako je třeba PUBG nebo Fortnite. Díky tomu budeme moci plnit různé denní výzvy a získávat medaile za každou sezónu, kdy Tour of Duty poběží. A to je samozřejmě opět spojeno s rozličnými odměnami. Ani za tento "battle-pass" nebudeme platit nic navíc. Jak se zdá, obsahu a odměn by měl být dostatek i pro ty, kteří nehodlají nic investovat do prémiové měny. Jak to ale bude fungovat v ostrém provozu, to se dozvíme 10. září na Xboxu One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama