Přehlídka klasických formulí v F1 2019
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přehlídka klasických formulí v F1 2019

Přehlídka klasických formulí v F1 2019

Marek Selinger

Marek Selinger

20. 6. 2019 11:01 6
Reklama

Byť jsme vám včera přinesli další videa z Gridu, závodního titulu britských Codemasters, jenž vychází krátce po letních prázdninách, je tu ještě jeden projekt těchto vývojářů, který už je navíc doslova za rohem. Tím je samozřejmě letošní ročník královny motorsportu, F1.

Toho se dočkáme již příští pátek, kdy se startovací světla přepnou na zelenou na PlayStationu 4, Xboxu One i PC. Abychom si společně to čekání alespoň trochu zkrátili, dnes tu máme pro vás další materiál webu Team VVV, který přinesl hned několik videí pojící se právě s F1 2019. To první ukazuje výrazný přídavek do letošního dílu, a to třídu Formula 2, tedy takový předstupeň nablýskaných efjedniček. Ta by měla být zahrnuta i do kariérního módu, kdy odtud budeme postupně stoupat za slávou.

Druhá ukázka se již týká klasických a historických monopostů, kterých v letošním ročníku nabídne celou řadu. Ve hře tak nalezneme například formule Lotus z roku 1972, Ferrari (1976), McLaren (1990), Williams (2003) či třináct let starý Renault Fernanda Alonsa. Všechny kousky byly zevrubně vymodelovány, můžeme se tak těšit na velkou míru detailů.

Poslední dvě videa nám nabízí pohled na dvě historická vozidla přímo během závodů, konkrétně se jedná o McLaren tragicky zesnulého Arytona Senny z roku 1990 a Ferrari jeho velkého konkurenta Alaina Prosta z téhož roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama