NHL 20 s battle royale. A co jiné novinky?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NHL 20 s battle royale. A co jiné novinky?

NHL 20 s battle royale. A co jiné novinky?

Marek Selinger

Marek Selinger

20. 6. 2019 08:39 8
Reklama

V posledních letech jsme si zvykli, že k představení nového ročníku série NHL nedochází na konferenci E3, nýbrž až během předávání cen NHL Awards v Las Vegas. Stalo se tomu tak během dnešní noci, kdy jsme se dočkali prvních konkrétnějších informací na konto aktuálního dílu s číslovkou 20.

A bohužel musíme konstatovat, že o žádnou překotnou revoluci se jednat nebude. EA pokračuje ve své cestě drobných změn, u nichž zůstává dopad na hratelnost značně diskutabilní. V rámci nadcházejícího ročníku se musíme smířit i s faktem, že nový engine, který by celá série již nutně potřebovala, znovu nedorazí. Titul se taktéž nepodívá na PC ani Switch, zůstane tak u vydání na PS4 a Xbox One. Hlavní hvězdou NHL 20 se stane mladá hvězdička Toronta Maple Leafs a zároveň jednička draftu 2016 Auston Matthews, kterého tak najdeme jak na obalu hry, tak i všech propagačních materiálech. Z posledních faktických údajů už jen zmiňme, že titul dorazí na pulty obchodů 13. září, už o osm dní dříve si ho budou moci zahrát předplatitelé služby EA Access.

Co se týče samotných novinek, tam nás na první dobrou zaujal režim Eliminator, což by měla být hokejová variace na battle royale. Až 81 soupeřů se v módech NHL ONES a NHL THREES utká v tradičních pavoucích, aby jen jeden tým mohl nakonec zvítězit. Za poslední roky se značně ohrál i komentář dvojice Mike Emrick a Eddie Olczyk, kterou nově nahradí duo Ray Ferraro a James Cybulski. Dojde až k desetinásobnému nabobtnání komentátorských replik, což by mělo znamenat, že nebude tak často docházet k opakování některých hlášek.

Speciální péči dostanou největší hokejové hvězdy a hlavně jejich typické střely, hned 45 animací bylo přidáno skrz novou technologii RPM. Už v samotném traileru je vidět ruský sniper Alexander Ovečkin a jeho typická rána golfem z kruhu. Vylepšena bude umělá inteligence mužů s maskou, režim HUT po vzoru svého fotbalové bratříčka obohatí mód Squad Battles, týdenní výzvy se zase dostanou do World of CHEL. Ani ve vancouverském studiu EA si nemohli nevšimnout signifikantních oslav vítězství hokejistů Caroliny Hurricanes, které se svého zpracování taktéž dočkají.

Nuže, ani NHL 20 nepřinese tolik kýženou revoluci do celé série. Jak vám se výše načrtnuté změny zamlouvají? Mrzí vás, že ani aktuální ročník nedorazí na PC? Dejte nám vědět do diskuze.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama