Jak vypadá komunitní závěr série Half-Life
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak vypadá komunitní závěr série Half-Life

Jak vypadá komunitní závěr série Half-Life

David Plecháček

David Plecháček

20. 6. 2019 12:41 2
Reklama

Věčná otázka ztratila v průběhu času svůj otazník na jejím konci. Většina hráčů se totiž smířila s tím, že se Half-Life svého dokončení nikdy nedočká. Ti, kteří se s tím nesmířili, teď mají jedinou možnost – upnout svůj pohled na další takové. Jmenovitě na tým nadšených vývojářů z Project Borealis Team, který už nějaký čas vyvíjí poslední nedokončenou epizodu.

O projektu jsme psali už několikrát. Jeho základním stavebním kamenem je hrubý scénář Marca Laidlawa, který před měsíci zveřejnil scénář posledního dílu/epizody s pozměněnými jmény, z nichž ale jasně vyplynulo, o jaký příběh se jedná. Naštěstí už nemusíme mluvit o Gertie Fremontové, nýbrž o Gordonovi Freemanovi, který se vydává na Antarktidu nalézt ztracenou loď Borealis.

Právě proto se nová ukázka Project Borealis odehrává na zmrzlé půdě nehostinného kontinentu. Po lodi pátrají i jednotky Combine, takže je zveřejněná úroveň zároveň naplněná akcí. Ačkoliv se stále jedná o rozpracovanou verzi, je evidentní, jaké dělá tým pokroky. „Tento update je výsledkem signifikantní evoluce celého týmu, kterou prošel za celý loňský rok. Upravili jsme způsob naší práce a změnili jsme přístup k práci před námi. Díky tomu máme hotovou spoustu práce, z níž část vidíte v tomto updatu,“ řekl Florian Häsler, projektový manažer. Zároveň uvedl, že spousta věcí ve videu je v rané fázi a video demonstruje spíše samotnou hratelnost a umělou inteligenci. Vizuální stránka, kterou pohání Unreal Engine 4, ale rozhodně není finální.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama